Gouda Rejseforsikring - medlem

Gouda Rejseforsikring

Udvekslingsstudenter, der rejser med YFU Danmark, er dækket af markedets bedste rejseforsikring, nemlig Gouda Rejseforsikring. Vi har valgt denne forsikringspartner, da vi ønsker den størst mulige tryghed og støtte til vores studenter under udvekslingsopholdet.

Vi bruger den rejseforsikring, der hedder Super, til alle vore udvekslingsstudenter, da den giver ubegrænset dækning ved sygdom og hjemtransport i alle lande. Hos Gouda har du mulighed for at ringe alle døgnets 24 timer og få hjælp på dansk uanset hvor fra i verden, du ringer. Det er selvfølgeligt vigtigt, at du kontakter Gouda, så snart et behov opstår, så de er med fra starten og kan vejlede dig på dansk til, hvordan du bedst håndterer din situation, uanset om det er småting eller noget, der kræver hospitalsindlæggelse. Du har også mulighed for at tale med en dansk læge enten via chat eller videokonsultation uden ekstra beregning.

Medlemmer af YFU Danmark kan opnå rabat på køb af rejseforsikring hos Gouda, når den købes gennem Sekretariatet.

Ungdomsrejseforsikring

Ungdomsrejseforsikringen er til unge under 35 år og kan bruges hvis du f.eks. skal på udveksling, backpacking eller interrail. Du får 24-timers alarmcentral og lægevagt, og forsikringen dækker også bl.a. privatansvar, ulykke, retshjælp, og hjemkaldelse.

Du kan læse mere på Goudas hjemmeside

Forsikringen kan købes med Standard eller Super-dækning. Med Super-dækningen får du forhøjede forsikringssummer, ellers er dækningerne mellem Super og Standard ens. Hvis du skal til USA, bør du vælge Super.

Som medlem af YFU Danmark får du 25% rabat på ungdomsrejseforsikring, når du bestiller gennem Sekretariatet.

Der er nogle forhold, du skal være opmærksom på, inden du bestiller:

Der gælder en selvrisiko på 10% respektive 20% for retshjælp i udlandet. Det kan du læse mere om i betingelserne.

Der gælder en selvrisiko på 1.000 kr. for ansvarsskade sket i lejet feriebolig og/eller hotel samt indbo heri.

Bemærk at der gælder særlige regler for personer med kroniske/eksisterende lidelser, som kan gøre, at forsikringen ikke er den rigtige for dig.

Forsikringen dækker ikke vurdering/behandling af lidelser/sygdomme, proteser og kosmetiske indgreb, der inden for de sidste 2 måneder før afrejsen har medført hospitalsindlæggelse og/eller vurdering/behandling hos læge eller anden behandler, som ikke er et led i kontrol.

Forsiringen dækker heller ikke krav opstået som følge af skisport, i tilfælde af, at det i mere end 25% af rejsens varighed er formålet at udøve skisport, medmindre du har købt skitillæg. Bemærk yderligere, at der undtages alle skader som følge af skisport under dækningerne Ulykke og Udvidet Ulykke.

Der kan tilkøbes særlig dækning til bagage og personlige ejendele (dog er det typisk dækket af din indboforsikring eller det kreditkort rejsen er betalt med), udvidet ulykkesdækning, afbestilling og skitillæg.

Generel selvrisiko kan tilvælges (læs mere i betingelserne)

Læs produktarket for ungdomsrejseforsikring her.

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikringen er ideel, hvis du rejser på ferie flere gange årligt, men hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage. Du får 24-timers alarmcentral og lægevagt, og forsikringen kan dække dig eller hele din husstand. Forsikringen gælder også¨ved rejser i Danmark.

Læs mere på Goudas hjemmeside

Som medlem af YFU Danmark får du 20% rabat på årsrejseforsikring, når du bestiller gennem Sekretariatet. Ved forlængelse af årsrejseforsikringen udover et år er rabatten 10%.

Der er nogle forhold, du skal være opmærksom på, inden du bestiller:

Der gælder en selvrisiko på 10% respektive 20% for retshjælp i udlandet. Det kan du læse mere om i betingelserne.

Der gælder en selvrisiko på 1.000 kr. for ansvarsskade sket i lejet feriebolig og/eller hotel samt indbo heri.

Forsikringen dækker rene ferierejser af op til 30 dages varighed. Ved ferierejser med en varighed på mere end 30 dage, kan du forud for ferierejsen købe en forlængelse af forsikringsperioden.

Bemærk at der gælder særlige regler for personer med kroniske/ eksisterende lidelser, som kan gøre, at forsikringen ikke er den rigtige for dig.

Der kan tilkøbes særlig dækning til bagage og personlige ejendele (dog er det typisk dækket af din indboforsikring eller det kreditkort rejsen er betalt med), ulykkesdækning, afbestilling og skitillæg.

Læs produktarket for årsrejseforsikring her.

Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

YFU Danmark som forsikringsformidler

YFU Danmark modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter. Vi videregiver denne provision til udvekslingsstudenter og medlemmer i form af lavere priser og tjener derfor ikke noget på at formidle forsikringen.

Du kan klage over YFU Danmark som forsikringsformidler ved at kontakte Gouda. Læs mere på Goudas hjemmeside